Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

A honlap megalkotóiként üdvözlünk téged! 

Minket, –Kerekes Flórát és Vértes Lucát- a tacskók hoztak össze, általuk találtunk egymásban barátra, valahogy úgy, ahogy így ismeretlenül veled is összeköt bennünket ez a fantasztikus fajta. 

Történetünk 2005-ben kezdődött, amikor a sors úgy hozta, hogy mindketten az akkor szárnyaló Töpszli Dakszli kennelből vettünk kiskutyát kiállítási és tenyésztési tervekkel. Ezen a ponton kapcsolatunk mindjárt fordulóponthoz is ért, hiszen láttunk már ilyen helyzetből esküdt ellenségekké válni embereket, de ez velünk nem így történt. Ahogy teltek az évek, úgy fonódott egyre szorosabbra barátságunk és kutyás pályafutásunk. Mert a kutyázás csapatsport: az együtt gondolkozás, tervezgetés, egymás segítése, támogatása óriási előnyt jelent mindenkinek.

Mindketten olyan tenyésztők vagyunk, akiknek fontos, hova kerülnek tőlünk a kiskutyák, és örülünk, ha a leendő gazdik minél tájékozottabban vágnak bele a kutyás életbe, így látjuk, halljuk, tapasztaljuk, hogy nem egyszerű feladat korrekt, hasznos, naprakész információhoz jutni a témában. 

Ebben próbálunk segíteni ezen a platformon, saját és más szakemberek tudását igyekszünk közkinccsé tenni.

Jó böngészést kívánunk!

Kerekes Flóra, Vértes Luca